overlay

(14.04.2017) 2. Vem Denetim Çalıştayı (Tüm HBYS Üreticilerine)

13 Temmuz 2017

Bilindiği üzere 21-24 Mart 2017 tarihleri arasında Antalya ilinde Sağlık Bilgi Yönetim Sistemi (SBYS) Değerlendirme Çalıştayı yapılmıştır. 21-24 Mart 2017 tarihlerinde yapılan SBYS Değerlendirme Çalıştayı kapsamındaki VEM denetimine katılmamış yazılım üreticileri için Ankara ilinde 24-28 Nisan 2017 tarihlerinde ikinci bir çalıştay düzenlenecektir. VEM denetimine katılmamış HBYS firmalarının ikinci VEM Denetimi Çalıştayına katılımı zorunludur. Her iki çalıştaya da katılmayan HBYS firmaları KTS’de pasif listeye alınacaktır. Yapılacak VEM Denetimi süreç dokümanı ve üst yazımız ektedir.

Çalıştaya katılacak VEM konusunda uzman en fazla 2 (iki) teknik personelinizin isim ve iletişim bilgileri ile excel biçimindeki VEM’e ait referans kodlar tablosunun en geç 14 Nisan 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar vem@saglik.gov.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. VEM ile ilgili sorularınız için vem@saglik.gov.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Çalıştay Ankara’da Hotel İçkale’de gerçekleştirilecektir. Çalıştay katılımcılarından günlük katılım ücreti alınacak olup otel de konaklama mecburi değildir.

Çalıştay Katılım Ücreti : Kişi Başı / Günlük : 88 TL (KDV Dahil)

Fiyata dahil olan hizmetler: Çalıştaya katılım, elektrik ve internet imkanı, yaka kartı, meşrubatlı açık büfe öğle yemeği, toplantı aralarında kurabiyeli çay kahve servisi, belirlenen alanda gün boyu sınırsız çay/kahve imkanı                           

Talep Edilmesi Durumunda Hotel İçkale Konaklama Ücreti :

Gecelik tek kişilik oda kahvaltı: 160 TL (KDV dahil) (Çalıştay katılım ücreti hariç)

Gecelik çift kişilik oda kahvaltı: 200 TL (KDV dahil) (Çalıştay katılım ücreti hariç)

Çalıştayın Gerçekleştirileceği Otel:

Hotel İçkale (5*)

GMK Bulvarı No:89 Maltepe ANKARA

Telefon: (312) 231 77 10

http://www.hotelickale.com/tr

Kayıt, konaklama ve talepler için irtibat:

Olimpiyat Turizm   
Serkan SARAÇ     

serkan@olimpiyatturizm.com

(553) 238 10 31
Konu ile ilgili dokümanlar ekte yer almaktadır.
Veri Aktarım Modeli Çalıştayı_Ustyazi
VEM Süreç